Výstava pro radost

 

Úsměvy, vlídnost, příběhy a příval energie.

Tak bych vystihla nádhernou akci, která se konala minulý víkend v Otvovicích. 

Teď tu sedím a celé dva dny mi běží před očima. Mám úsměv na tváři a slzy dojetí v očích. Bylo to nezapomenutelné.

 image4

Chtěla bych vám tu napsat o každičkém momentu, který byl pro mě důležitý, ale tak dlouhý sloh vás nemůžu nechat číst. Ale přesto tu pár momentů musím zmínit.

SETKÁNÍ 

Těšila jsem se na tvůrce, které znám z podzimu a také na ty, které potkám. Byla to úžasná setkání. Krásné je také, když přijdou lidé, kteří byli na výstavě na podzim a pamatují si nás.

Lucie Bílá má můj nekonečný obdiv, protože celé dva dny s úsměvem navlékala náramky podle přání, fotila se, rozdávala úsměv a radost. Být v její blízkosti a vidět na chvilku do jejího světa je neskutečný zážitek.

PALIČKOVÁNÍ

Stánek na který jsem se hodně těšila jsem měla hned naproti našemu. Paní Ivanka mi doslova vyrazila dech, když mi řekla, že paličkování vyučuje a že si to můžu hned teď zkusit. Panika level milion! Co když to nějak hrozně zamotám?!? Naštěstí mě obavy byly zbytečné. Paní Ivanka mi to krásně vysvětlila a já kousek krajky upaličkovala. Nechtělo se mi ani odcházet, jak mě to bavilo.

image2

VY

Úžasní a milí lidé, kteří chválili, nakupovali a povídali si s námi. Někteří vzpomínali, jak dělali dutinky na špulkách a nebo s dětmi ve školkách. Krásná setkání, která budu mít dlouho v paměti. 

A takhle bych mohla psát dál a dál… 

PODĚKOVÁNÍ

Velké díky patří Honzovi Diblíkovi a Míše Floriánové, kteří akci organizují a také dámám ze Srdce Otvovic.

Velké děkuji, patří také mé mamince, která semnou na výstavě byla oba dny. Mému taťkovi, který se staral, aby jsme na výstavě neumřeli hlady a manželovi, který byl s dětmi.

image3

Děkuji za přečtení mého článku. Pokud vás zaujala má tvorba, můžete kouknout do mého obchůdku a zvu vás také na své sociální sítě.

Hezký den

Petra 

IG @dutinkove_dekorace

FB @DutinkoveDekorace 

 image0